Projektni tim

U cilju uspešne realizacije aktivnosti projekta definisanih projektnim zadatkom CESTRA doo Beograd (Vodeći partner) je nominovala tim stručnjaka sklopivši Konzorcijum sa TZI-Inženjering doo Sarajevo i COWI A/S.

Naš konzorcijum je oformljen sa specifičnom svrhom saradnje na ovom važnom Projektu, gde svaka kompanija ima određenu stručnost i znanje.
Naš konzorcijum je odabrao tim glavnih stručnjaka na osnovu profila za koje se smatra da su potrebni za realizaciju projekta ovakve složenosti, uzimajući u obzir njihove profesionalne kvalifikacije i veštine upravljanja projektima. Radi uspešnog izvršenja projekta konzorcijum ima na raspolaganju značajan broj visokokvalifikovanih stručnjaka koji će sprovesti sve projektne aktivnosti.

Naš projektni tim odlikuje sledeće:

  • Snažna struktura ključnog osoblja od kojih svaki ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju projektima i veliko iskustvo u svojim domenima;
  • Svo ključno osoblje ima dugogodišnje iskustvo u svojoj specifičnoj oblasti ekspertize;
  • Poseduje stručnjake u timu koji imaju radno iskustvo i dobro poznavanje rada klijenta i zainteresovanih strana;
  • Dostupnost svih potrebnih stručnjaka i ekspertize u okviru Konzorcijuma;
  • Dostupnost velikog broja drugih stručnjaka (seniora i juniora) koji pokrivaju sve aspekte obuhvata projekta, svako u svojoj specifičnoj oblasti delovanja;
  • Poznavanje nacionalnog konteksta i tekućih projekata.
Ovde ćete pronaći funkcionalnu organizaciju projektnog tima.Projekat implementiraju